Використання продукції Lavylites

Ломота в тілі, головний біль, сухість в роті та легкий нежить

Вчора чоловік скаржився на ломоту в тілі, головний біль, сухість у роті та легкий нежить. Використали двічі за вечір: спрей Lavyl Auricum, на 150мл теплої води + 2  пшика спрея, 1 пшик на облаччя та на грудну клітку. Нозальний спрей по 1 пшику в ніс, трішки Allin (свічки) під язик перед сном. На ранок все ОК!!!


Позитивні результати застосування соку Імпульс у дорослого по 5 мл на 500 мл чистої води на день, при дисметобалічній нефропатії, пієлонефриті та піску в нирках, протягом 4 місяців. В даний час, за результатами УЗД: нирки без органічних змін, конкременти (камушки) та пісок відсутні.

У дитини 4 років було виявлено вірус герпесу 7 типу у кількості, що перевищував усі допустимі норми.

Це спричинило появу злоякісної пухлини на надниркових залозах. Після прийому Haevyl Impulse (1 год. л. на 200 мл теплої води) протягом 3 тижнів кількість одиниць вірусу в організмі зменшилась у 10 разів! Після обстеження дитини у Києві інфекціоністи зацікавилися дією препарату. Проведено тестування продукції Lavylites і, зокрема, соку. Результат тестування показав – Haevyl Impulse надзвичайно швидко та якісно виводить віруси з організму!

Продукція Lavylites - гарний захист від вірусної інфекції і також допомагає впоратися із хворобою, зберегти життя та відновити організм після хвороби.

Гіпофункція щитовидної залози
13 років тому у мене виникла недостатність функції щитовидної залози. Мої аналізи не покращувалися навіть за постійного прийому ліків. Я дійшла до стану, коли мене мучила постійна діарея, вечорами страждала від ознобу, я промерзала до кісточок, а ноги катастрофічно набрякали. Повторні аналізи показали, що печінка не працює належним чином, а щитовидна залоза та надниркові залози взагалі відмовили. Тоді почала приймати дезінтоксикаційний курс та користуватися спреєм Аурикум. Паралельно спрей розпорошувала на область хребта, потилиці, щитовидної залози, нирок та печінки 3-5 разів на день, а також розпорошувала у воду і пила перед їжою. Наприкінці 3-го місяця повністю зникли озноб та набряки і самопочуття значно покращало. Продовжую користуватися спреєм Аурикумом, мої аналізи покращуються з кожним місяцем. Ліків не приймаю!

Гіпертонія

Мамі 76років , гіпертонія до 10 років, постійні приступи аритмії, тиск 150/110, На сьогодняшній день стабілізувався тиск 130/80 , 120/70, приймає Haevyl3.1 постійно.

Високий тиск
Тиск був 160/90, приймала препарати від гіпертонії понад 25 років. Почала застосовувати спрей Аурікум сенситив по 3 пшики на 100 теплої води. А також розпорошувала по хребту і потилицю по 2 рази на день. Після двох тижнів трохи паморочилося в голові, поміряла тиск виявилося 140/90. Проконсультувавшись з лікарем знизила дозу ліків, що застосовуються. Ще за тиждень тиск стабілізувався на рівні 130/90, ще за тиждень 130/80. З того часу воно стабільне!

Фолікулярна ангіна
Кожні 10 хвилин розпорошував спрей Аурикум зовні на горло, а зсередини на гланди спрей Лавіл 32. За три дні прийшов у норму.                                                                                         

Гайморит

  З дитинства страждав на хронічний гайморит з постійними загостреннями. Минулого літа вирішив спробувати спрей для носа Lavyl Nose. Застосовував тричі на день. Через 3-4 дні почався процес очищення, в результаті якого виходило багато відкладень. Після того як використовував 3 спрею. пройшов поллінос, а гайморит з того часу не загострювався.

ДІТИ

Коротенько про свої власні випадки використання продукціі Lavylites. В саму першу чергу хочу написати мамочкам у яких маленькі дітки. Це просто знахідка для нас!!! Завдяки цій продукціі за досить короткий проміжок часу моя дитина стала набагато рідше хворіти, а при перших проявах можливого грипу, ОРВІ чи то просто застуди, даю буквально грамульку Allin, першіння в горлі, дискомфорт при ковтанні, можна уникнути, попередити можливі ускладнення. Також при болі у вушкові, 2 вприски Lavyl nose і біль у нас минала. Імпульс Після пропитого курсу дитина стала зовсім іншою, покращився апетит, покращився колір обличчя, активність з' явилася, шикарний антипаразитарний засіб!!! Є результати аналізів до і після, я вражена. Наш педіатр також (Я не говорила їй чим саме покращую здоров' я своїй донечці, тільки після видужання, "А що ви давали дитині?" я розповіла їй про ці унікальні продукти)  Я як мама дуже задоволена, відтепер всю мою домашню аптечку замінили ці чудові продукти. А головне без побічних дій!!!

Ентеровірус
Хочу написати відгуки щодо застосування продукції. У мене немовля. Вік 1 рік. Температура 40 дві доби. Збивали кожні дві години. Жахливий пронос зеленим стільцем. Нічого не помагало. Аптеки безсилі... Одного разу побризкала на животик і спинку Лавіл Аурикум спрей і через дві години наполовину температура впала до 36,3 і більше не піднімалася. Стілець теж нормалізувався повністю через 8 годин ми в захваті! Це диво!!!

Кіста на печінці, міопія очей складної ступені з астегматизмом

В 2014році діагностували кісту на печінці яка з часом збільшувалась, та міопія очей складної ступені з астегматизмом. В 2019 приблизно два місяці наносили Lavyl Auricum Sensitive на праве та ліве підребер' я, і на очі. Також Impulse 0,5 чайної ложки на склянку води тричі на день перед їжею. Lavyl 32 два пшики в горло на ніч. У квітні зробили УЗД: кіста на печінці повністю зникла, жодних змін не виявлено, печінка у нормі, зупинилось падіння зору.

Загальна слабкість

  Паціент, на протязі двох місяців отримав 5 антибіотиків, плюс відхаркувальні, протимікозні, гормони, метаболіти,гепатопротектори, вітаміни, протизапальні. Результату ніякого не було. Продовжувало турбувати: кашель сухий до блювоти, дихальна недостатність, біль в грудній клітині, субфебрильна температура, виражена загальна слабкість. Було припинено прийом всіх медикаментозних  засобів. Почали приймати: Haevyl Impulse, Haevyl 3.I, Lavyl Auricum Sensitive. На п' ятий день відчув  значне покращення, перераховані скарги протягом 2-3 тижнів пройшли. було пропито два курси. На теперішній час турбує лише періодичний кашель.

Пахова грижа

  Подібна ситуація була в мене також, скептичне відношення, невизнання, нічого вже не допоможе, тільки оперативне втручання.  У чоловіка різка біль впаху, незручності.  Поганий настрій! Мою спробу допомогти, зняти біль відхиляв. Настав такий момент, коли біль була нестерпна. На пах нанесли декілька разів Лавіл Аурікум в інтервалі 10хв. Біль пройшов через 30 хв. так щодня наносили спрей на пах, десь до 1,5 місяця. Пахова грижа змінювалась на очах, меншала, ховалася! Про біль та незручності, забув чоловік. Про операцію навідь не думає, вона вже не потрібна. Ще на одного скептика менше стало.

Цукровий діабет

Кілька років хворіла на цукровий діабет, таблетоване лікування приймала. Рівень цукру у крові був 7 одиниць. Почала приймати Lavyl Auricum Sensitive (зовні і пила з водою), Haevyl 3.I під язик 2 рази на день), Haevyl Impulse (за схемою) і Lavyl 32 (2 пшики з водою 3 рази на день) протягом 4 місяців. Маю сьогодні цукор 5.1. Ця цифра тримається упродовж року.

Поганий зір

  Використовувала Lavyl Auricum Sensitive для очистки організму, два пшика на 100мл теплої води, пила 3 рази на день і пшикала на обличчя, бо почула що аурікум покращує зір. Яке ж було здивування, коли вже за два тижні могла читати на телевізорі текст субтитрів, який до цього розпливався. Зір явно покращився,з' явилась "різкість" , очі перестали втомлюватись. Коли в організмі відбуваються внутрішні зміни, ми це не завжди помічаємо, а от коли покращується зір, помічаємо одразу!!!

Катаракта

чекаючи на планову операцію, почала користуватися спреєм Аурикум сенситив і кремом Боді. 3 рази на день розпорошувала спрей на заплющені очі на відстані 20см, залишала очі закритими до вбирання (2хв) Щодня наносила крем на очі та обличчя. Коли потрапила до лікаря на контроль, з'ясувалося, що катаракти в мене вже немає, і зір у мене покращився.
78років.

Операція на очах (глаукома)
  Звернулася до лікарні через сильний головний біль. Перші два дні не перевіряли зір, хоча причиною болю був напад глаукоми. На третій день прооперували, але вражене око перестало бачити на 90%. Після операції користувалася Lavyl Auricum Sensitive (по 5 пшиків на 50мл води 5 разів на день) і мазала Lavyl Body потилицю, верхні повіки та лоб. Через 5 днів зір значно покращав. Через два тижні пошкодження можна було визначити лише за допомогою спеціального обладнання.

Алергія на амброзію
Під вікном розцвіла амброзія. Почався набряк слизової носа. Бризнув нозальний спрей по одному упорскування. На 2:00 допомогло. Набряк відновився. Ще по 1 пшику, знову на 2 години допомогло. На 3 раз набряк пішов.

Біль у вусі
У дитини захворіло після купання вушко, буквально двічі запшикали на ніч Lavyl Nose, дитина заснула без будь-якого болю, вранці і не згадала за вушко. Дуже швидко минає нежить 2-3 дні.

Тромбофлебіт
На запалені варикозно-розширені вени розпорошувала аурикум спрей 2 рази на день. Крім цього вранці та ввечері наносила на ноги крем Боді. Тяжкість у ногах і почуття запалення зменшилися вже в перший день застосування, а незабаром пройшли зовсім. Вже рік не запалюються вени, продовжую щоденне використання.

У чоловіка 65 років загострився артроз колінних суглобів

Із запропонованої продукції Лавілайтс він самостійно обрав Імпульс. Почав пити по 5 мл на півлітра води протягом дня та 5 мл перед сном.
Буквально за тиждень стан покращився, зникла набряклість ніг, пройшли болі.
Вже місяць обходиться без таблеток, нормалізувалися сон, працездатність і настрій. Дружина зазначила, що навіть потенція покращала.
Ось так Імпульс!

Поганий сон:

Є в компанії Lavylites ще один чудовий засіб. Lavyl Genie Spirit. За допомогою цього препарату мені вдалося значно покращити свій сон уночі. Сон став міцнішим, а засинати почала швидше. Зауважила, що значно покращало загальне самопочуття, збільшилася працездатність.